Gitarrer på nätet

Övriga stränginstrument

Det är inte enbart gitarren som utnyttjar strängarnas förmåga att skapa ljuv musik. En mindre variant av gitarren är ukulele, banjo och mandolin. De ser alla ut som en annan typ av gitarr och har precis som gitarren strängar spända över en kropp och hals. Här kan du hitta dessa instrument.

 
Sidor: 1 2 3 4next pagelast page

Rock Tips fingertopps "förstärkare"

Rock Tips fingertopps "förstärkare"

Rock Tips fingertopps "förstärkare"Det funkar ! En flaska räcker för ca 150 individuella påstryckningar.Alla som spelat ettstränginstrument är medveten om den smärta som kan uppstå när man konstantpressar fingertopparna mot stål eller nylon. Innan du får tillräckligaförhårdnader på fingertopparna så kommer alltid smärtan att finnas kvar och dettar tid att bygga upp fingertopparna.Rock-Tips är din räddning!Rock-Tips skyddar dinafingertoppar genom ett extra lager skinn som är extremt tufft men samtidigttunnt och flexibelt så att inte ditt spel påverkas.Rock-Tips creates a tough, thin layer between your sensitive fingertips andthe instrument stringsEn liten mängd transparentRock-Tips på dina fingertoppar gör att du kan spela oavbrutet utan ömmandefingrar och bygger därmed upp förhårdnaderna snabbare.Är Rock-Tips baraför stränginstrument?Nej, Pianister,bergsklättrare och alla som på ett eller annat sätt drabbas av ömmande fingrarkan använda Rock-Tips.En flaska räcker till ca 150 applikationer vilket innebär ca 2 månader om duspelar dagligen.

Korg stämapparat AW4G-BK

Korg stämapparat AW4G-BK

Korg stämapparat AW4GAW4G är en "clip-on" stämapparat av klassisk Korg-kvalité anpassad för stränginstrument som har en bakbelyst display och en kulinfästning som gör att du kan justera vinkeln på stämapparaten så att du alltid har bästa möjliga avläsning, oavsett ljusförhållanden och var på instrumentet du väljer att sätta din stämapparat.• Upptagningsomfång:Kromatiskt: A0 (27.50 Hz) - C8 (4,186 Hz)Gitarr: B1 flat5 (46.25 Hz) – E4 capo7 (493.88 Hz)Bas: B0 flat5 (23.12 Hz) – C3 (130.81 Hz)• CR2032 lithium batteri medförljer för funktionskontroll (1 x 3V) • Mått och vikt: 69 x 57 x 30mm. 32 g

Jason Ukulele UK21 Röd

Jason Ukulele UK21 Röd

Jason Ukulele UK21 RödStäms som A, D, #F, BUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera.

Jason Ukulele Rosa

Jason Ukulele Rosa

Jason Ukulele RosaStäms som A, D, #F, BUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera.

Mahalo MR1-PK Rosa

Mahalo MR1-PK Rosa

Mahalo MR1-PK RosaVärldens mest sålda sopran ukulele har nu blivit uppgraderad. Fodral medföljer. Rosa.Stäms som A, D, #F, BUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera. Typ: SopranoKropp: Sengon träHals: Sengon träGreppbräda: Sengon träStall: MahoganyStäm-mekanik: Guldpläterad

Mahalo MR1-RD Röd

Mahalo MR1-RD Röd

Mahalo MR1-PK RödVärldens mest sålda sopran ukulele har nu blivit uppgraderad. Fodral medföljer.Stäms som A, D, #F, BUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera. Typ: SopranoKropp: Sengon träHals: Sengon träGreppbräda: Sengon träStall: MahoganyStäm-mekanik: Guldpläterad

Reno RU150 Ukulele Svart med bag

Reno RU150 Ukulele Svart med bag

Reno RU150 Ukulele Svart med bag.Stäms som A, D, #F, BUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera. Typ: SopranoKropp: Sengon träHals: Sengon träGreppbräda: Sengon träStall: Mahogany

Fender FTN-1 Pedal Stämmare

Fender FTN-1 Pedal Stämmare

Fenders FTN-1 Tuner, är en prisvärd, men ändå kraftfull pedalstämmare som fristående eller i ett pedalbord. FTN-1's ljusa, lättavlästa display visar exakt stämning med en noggrannhet +/- 1 %, även på en ljus scen eller i dagsljus och fungerar med gitarr, bas, och andra stränginstrument med mikrofon. True bypass kretsar tillåter signalen att passera utan att påverka den naturliga tonen i ditt instrument. Displayen kan kalibreras från standard tuning till tre halvsteg under standard stämning, vilket gör den idealisk för hårdrock och metal. Den lilla, kompakta storlek tar upp minimalt utrymme på ett pedalbord och kommer även med nätadapter. Funktioner:• Pedal tuner med +/- en procents noggrannhet• Ljus, lättavläst display; true bypass krets• Display kan kalibreras från standard tuning (A = 440 Hz) till tre halvsteg under standard stämning• Inkluderar strömadapter och självhäftande gummikudde

Everdeen Ukulele Concert

Everdeen Ukulele Concert

Ukulele av konsertmodell. Kropp i utvalt sapele ädelträ med vit binding. Hals av Nato. Gjutna stämskruvar gör det mycket enkelt att stämma ukulelen.Limmat och skruvat stallHögkvalitetssträngarNågot välvd baksidaFina bindingsHögklassig, kapslad mekanik

Jason Concert Ukulele

Jason Concert Ukulele

Jason Concert Ukulele 2399Ny fin ukulele från Jason här i concert storlek.Byggd av flammig lönn.UkuleleUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera.

Mahalo Ukulele med mikrofon

Mahalo Ukulele med mikrofon

Mahalo Ukulele med mikrofon

Jason Concert Ukulele Paket

Jason Concert Ukulele Paket

Paket Jason 2399 Concert Ukulele + Husets UkuleleskolaJason Concert Ukulele 2399Ny fin ukulele från Jason här i concert storlek.Byggd av flammig lönn.UkuleleUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera. Husets UkuleleskolaLär dig kompa låtar du redan kan. Trevlig bok med 33 st. välkända låtar. För nybörjaren och den som spelat ett tag.Noter, tabulatur och grepptabell.

SEK1,115.00
Läs mer Till butiken

Jason 16SE ukulele med mikrofon

Jason 16SE ukulele med mikrofon

JAJU16SEUkuleleLock: granSarg och botten: asiatisk mahognyHals: natoGreppbräda: rosewoodMekanik: friktionstypMensur: 346 mmSadelvidd: 35 mmKroppsdjup: 60 mmMikrofon: Shadow P2 (volym, diskant, bas)Färg: mahognybrunUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera.

SEK1,195.00
Läs mer Till butiken

Tanglewood Union Series Ukulele Med Mikrofon

Tanglewood Union Series Ukulele Med Mikrofon

Tanglewood TU1CE Union Series Ukulele.

SEK1,195.00
Läs mer Till butiken

Jason JU 16SE Ukulele med mikrofon Paket

Jason JU 16SE Ukulele med mikrofon Paket

Paket Jason JU 16SE Ukulele med mikrofon + Husets UkuleleskolaJAJU16SEUkuleleLock: granSarg och botten: asiatisk mahognyHals: natoGreppbräda: rosewoodMekanik: friktionstypMensur: 346 mmSadelvidd: 35 mmKroppsdjup: 60 mmMikrofon: Shadow P2 (volym, diskant, bas)Färg: mahognybrunUkulelen är ett hawaianskt instrument som introducerades i västerländsk musik på 1920-talet och snabbt blev mycket populärt. Den är också en perfekt inkörsport till gitarrspelande för de allra yngsta, eftersom alla grepp är desamma som på en gitarr, "minus två bassträngar". Och så är den förstås ett utmärkt sällskap på resor, fester med mera. Husets Ukuleleskola Lär dig kompa låtar du redan kan. Trevlig bok med 33 st. välkända låtar. För nybörjaren och den som spelat ett tag. Noter, tabulatur och grepptabell.

SEK1,215.00
Läs mer Till butiken

Jason AG6BK Westerngitarr Svart

Jason AG6BK Westerngitarr Svart

JAAG6BKBK - Svart Efterfrågan på bra och billiga nybörjargitarrer är stor. De flesta gitarrer i prisklassen upp till 1.500 kr uppfyller dock inte de grundkrav på material- och byggkvalitet som vi anser att man bör ställa. Ett undantag är våra Jason gitarr-modeller. De har en förvånansvärt god klang med tanke på priset.Lock: granSarg och botten: asiatisk mahognyHals: natoGreppbräda: rosewoodMekanik: förnickladMensur: 648 mmSadelvidd: 43,5 mmKroppsdjup: 120 mmFrån Jason kommer en rad akustiska och el-akustiska stränginstrument: nylonsträngade gitarrer, stålsträngade gitarrer med och utan mik, akustiska basar med mik, små behändiga resegitarrer samt ukuleler med och utan mik. Instrumenten är enkla men håller alla god kvalitet, och priserna är mycket angenäma.

SEK1,295.00
Läs mer Till butiken

Seagull Merlin Dulcimer Mahogny

Seagull Merlin Dulcimer Mahogny

Seagull Merlin Dulcimer med mahognylockDetta är ett stränginstrument som hämtat sin inspiration från den amerikanska dulcimern. Passar perfekt för de som inte är så hemma på vanliga stränginstrument. Placeringen av banden gör det enkelt att få det att låta som om du vet vad du håller på med.M4:an är tillverkad i La Patrie Kanada och är inspirerad av en Dulcimer, men med förbättrad spelbarhet. Instrumentet är diatoniskt, vilket innebär att man har sett till att var du än trycker ner strängarna så passar alla toner ihop.

SEK1,490.00
Läs mer Till butiken

Fender Ukulele U'Uku - Soprano

Fender Ukulele U'Uku - Soprano

Fender Ukulele U'Uku - Soprano.Fenders nya sopranukulele U'Uku har fått sitt namn från den hawaiianska ordet för "små", men skapar trots det ett stora sound. Kropp av mahogny, tredelade mahognyhals, rosewoodgreppbräda, Fender headstockform med guldlogotyp och öppna stämskruvar. Naturlig matt finish och Aquila® strängar. Grym uke!

SEK1,549.00
Läs mer Till butiken
Sidor: 1 2 3 4next pagelast page